Live Music Projects heeft de grote en de kleine zaal van de schouwburg in Arnhem opnieuw ingericht met luidsprekers. Technicus Paul van Zeeland heeft het geluidsplan gemaakt, waarbij een afweging is gemaakt tussen diverse merken. Zo zijn offertes van Adamson, D&B, L-Acoustics, Meyer Sound en Sound Projects met elkaar vergeleken en is door de directie besloten in navolging van Musis Sacrum voor Sound Projects te kiezen.
Voornaamste reden voor de keuze van Sound Projects is de compacte vorm van de luidsprekers afgezet tegen de kwaliteit en de prijs en de zeer goede ervaringen met Sound Projects in Music Sacrum.

Grote zaal Schouwburg Arnhem

Middenkluster SPX 90

 

 

De gekozen luidsprekers zijn 2xSPX60 voor de grote zaal, 2 x SPX60 voor het balkon, 2x SPX 90 voor het middenkluster (zie foto) en de 2 eerste SP215MKII subs. Deze subs zijn de eerste modellen van Sound Projects met digitale eindversterkers. Jan Slooter, ontwerper en eigenaar van Sound Projects, heeft lang gezocht naar een digitale eindversterker met genoeg rendement. Deze heeft hij gevonden, met een verbluffend resultaat. De laagkasten zijn relatief klein, maar geven inderdaad een enorm rendement. Inmiddels hebben veel gezelschappen gebruik gemaakt van de set, de reacties zijn unaniem positief.

 

 Ook de kleine zaal van de Schouwburg in Arnhem is voorzien van SPX luidsprekers van SoundProjects. Omdat er zeer weinig ruimte is in de kleine zaal voor subkasten heeft SoundProjets speciaal voor deze gelegenheid twee zeer compacte SP215  gebouwd. Dat heet 'meedenken'! En wat fijn dat Sound Projects zo'n goede betrouwbare Nederlandse fabrikant is!

     
 
Go To Top