Sound Projects Dreamline array p.st.

fullrange line array
Sound Projects Dreamline arraySound Projects Dreamline array
Beschrijving

DreamLine

Toepassingen:
- Live bands en artiesten
- Disco Club
- Kleine en grote theatersystemen
- Kerken en moskeeën
- Conferentie amplificatie

Zou het niet mooi zijn als er een luidsprekersysteem bestaat dat alle voordelen van een line array heeft met de betrouwbare eenvoud van een standaard plug-and-play, self-powered luidspreker? Verpakt in een esthetische behuizing, met bijpassende kleuren, volledig in harmonie met je omgeving.
Zelfs dat ene perfecte ophangpunt is reeds voorzien. De aanbevolen vlieghoogte is vermeld op de doos. Complexe en dure systemen zijn nu overbodig geworden. Een droom-systeem dat uitblinkt in verbluffende eenvoud.

Een vaste hoeveelheid van 12 eenheden luidsprekercabinets kan genoeg zijn om de klus te klaren. Bovendien, elk uniek Dreamline ™ is actief, dus met versterking en uitgerust met meerdere Micro-Amp™ modules met een geïntegreerd speakermanagementsysteem opgeslagen in een optimale preset. Deze combinatie zorgt ervoor dat het systeem kan worden gehangen door vrijwel iedereen, zelfs wanneer nauwelijks technische knowhow aanwezig is. Vandaar dat we de Dreamline™ vrijwel 'idiot proof' noemen!

Een bijkomend voordeel van dit line-array-in-one-box concept is het lage gewicht van ongeveer 100 kg (afhankelijk van de configuratie), waardoor het Dreamline ™ compatibel is met de meeste standaard theater ankerpunten.

De kans op fouten tijdens het (her) installeren van de Dreamline ™ is tot een minimum gereduceerd, omdat de besturingseenheid en de hoek parameters van de line array-eenheden op elkaar zijn afgestemd en vastgelegd. Vanwege de eenvoud, is de installatie in tijd en gemak een fractie van een vergelijkbaar 'gewoon' line-array systeem, bestaande uit afzonderlijke kasten.

De Dreamline is voor grote toepassingen makkelijk uit te breiden door een Bassline toe te voegen en/of SP2/10 en/of SP18.

 
Go To Top