Sound Projects X-Tender

floormonitor Xtender Soundprojects Xact X-act X tender
Sound Projects X-TenderSound Projects X-Tender
Beschrijving


De SOUND PROJECTS X-tender is een onovertroffen low-profile self-powered luidspreker systeem zeerlicht van gewicht. Het afgeronde, gestroomlijnde behuizing design vloeit gemakkelijk samen in elke set-up. Een bijna perfecte balans tussen frequentie en power-response geeft een zeer hoge gain voordat er feedback ontstaat.
  
De zeer efficiënte 15-inch low-frequentie-driver is voorzien van een effectieve 3-inch diafragma compressiedriver. De aangepaste coaxiale transducerconfiguratie is zorgvuldig afgestemd op een 80 ° puntbron om potentiele schadelijke pieken effectief te dempen. Bij monitor-situaties reageert de X-tender uitstekend, met een mooie respons om feedback te voorkomen.

Het geïntegreerde handvat en het lage gewicht van 18 kg maakt de X-tender plezierig te vervoeren. Zelfs met twee stuks tegelijk geeft het gewicht geen probleem, dit bespaart u tijd en mankracht.
De mooie off-axis roll-off biedt een comfortabele en voorspelbare sweet-spot voor de performer, een handige functie voor vocalisten, de monitor mixer en podiumcrew. De X-tender kan gebruikt worden op twee specifiek op de vloer te controleren werkhoeken, ten opzichte van de vloer een hoek van 30 ° voor short throw en een hoek van 60 ° voor long-throw op diepere stadia.

 
Go To Top